Boekhoudservice Nieuwlande

Boekhoudservice Nieuwlande

Leuk dat je mijn site bezoekt! Waarschijnlijk ben je op zoek naar een boekhoudkantoor of iemand die je kan assisteren bij het opzetten en bijhouden van je administratie. Natuurlijk wil ik je hierbij graag van dienst zijn! Een goede administratie is van belang voor iedere ondernemer en daarom raadzaam om dit van dag één goed op te zetten. Ook bij het doen van de belastingaangiften is het raadzaam een expert in te zetten, het kan u zomaar geld schelen!

Zelf doen of alle administratie uitbesteden?

Wil je alle administratie uitbesteden of liever de administratie helemaal zelf doen? Of iets er tussenin? Alles is mogelijk bij Boekhoudservice Nieuwlande waar maatwerk vanzelfsprekend is.

Voor starter en ervaren ondernemer

Ben je net gestart of ben je van plan binnenkort te gaan beginnen, bel of mail gerust voor advies of een afspraak! Al enkele jaren aan het ondernemen en op zoek naar een betrokken, enthousiaste boekhouder die met je meedenkt en kennis heeft van de huidige wet- en regelgeving? Ook dan ben ik je graag van dienst.

Wat kan BSN voor je betekenen:

  • Het opzetten en beheren van je administratie
  • Het verzorgen van de btw-aangiften
  • Het verzorgen van de inkomstenbelasting ook voor particulieren
  • Aanvraag toeslagen
  • Loonadministratie
  • Jaarrapporten
  • Debiteurenbeheer
  • Wegwerken van achterstanden (op locatie)

Maatwerk boekhouder

Iedere ondernemer heeft zijn eigen specifieke wensen en/of eisen, een standaard prijs vermelden is daarom niet mogelijk. Graag kom ik daarom langs om te bespreken wat ik voor je zou kunnen betekenen en maak ik een vrijblijvende offerte. Daarbij zul je ontdekken dat een goede boekhouder echt niet duur hoeft te zijn. Ik hanteer ruime openingstijden en ben bereikbaar via telefoon, email en whatsapp.

Boekhouder Mariska Kraan

Boekhouder Mariska Kraan

Vraag stellen of afspraak maken?

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
trefwoorden boekhouder niewlande
Contactgegevens
Bakkerswijk 113
7918 VC Nieuwlande
Tel: 0528 - 351935
Tel b.g.g. : 06 41 584 300
E-mail: info@bsn-administratie.nl
WhatsApp: 06 41 584 300

KvK nr: 04070961
BTW nr: NL002055185B47