Boekhoudservice Nieuwlande

Financiƫle administratie

Een goede administratie is niet alleen een wettelijke verplichting, het is ook fijn om zelf inzicht te hebben hoe je bedrijf ervoor staat. Wat is mijn omzet, hoe staat het met mijn schulden en wat krijg ik nog van klanten?

Administratie op maat voor ZZP en MKB

Een voorwaarde voor een overzichtelijke administratie is dan ook dat de administratie consequent wordt bijgehouden. Ik kan je daarin begeleiden en ondersteunen. Ik kan de gehele administratie voor je verzorgen, maar als je zelf de administratie doet, kan ik mij ook beperken tot een periodieke controle en het doen van aangifte omzetbelasting. In overleg is het mogelijk maandelijks, per kwartaal of jaarlijks samen met jou de stand van zaken door te nemen om te kijken hoe het gaat en waar eventueel bijgestuurd kan worden.

Zelf de administratie doen? 

Ook is het mogelijk dat je zelf de administratie invoert in een onlineadministratie en dat ik meekijk en corrigeer waar nodig. Lees hier meer.

Tijdelijk extra hulp?

Bij ziekte, extreem drukke werkzaamheden of het wegwerken van achterstanden kan ik je ook van dienst zijn. Ik zorg er dan voor dat je administratie op orde blijft of komt.

Jaarrapport

Aan het eind van ieder boekjaar maak ik een jaarrapport. Dit is een overzicht en resultaat van het afgelopen jaar. De rapport wordt altijd met je besproken, zodat je zelf inzicht krijgt in hoe het jaar is verlopen en wat er eventueel in het volgende jaar verbetert of verandert moet worden.

Meer inzicht in jouw bedrijf

Niet alle ondernemingen hebben de verplichting een jaarrapport op te maken. Het jaarrapport is echter om meerdere redenen een zinvol product. Het verschaft je jaarlijks een goed overzicht van de financiële situatie van je bedrijf. Daarbij is het jaarrapport ook een uitstekend middel om je onderneming te kunnen vergelijken met andere ondernemingen in jouw branche.

Jaarrapport nodig voor financiële instellingen

Het jaarrapport wordt vaak opgevraagd door financiële instellingen. Op het moment dat je geld wilt lenen of een hypotheek wilt afsluiten, zal de bank een garantie vragen. Door inzicht in het jaarrapport te krijgen, beoordelen zij of een extra zekerheid nodig is. Bij een controle of onderzoek door de belastingdienst kan het jaarrapport worden opgevraagd. In het jaarrapport staan namelijk de belangrijkste toelichtingen op de Balans en de Winst- en Verliesrekening.

Boekhoudservice Nieuwlande

Bakkerswijk 113
7918 VC Nieuwlande

Tel: 0528 - 351935
Tel b.g.g. : 06 41 584 300
E-mail: info@bsn-administratie.nl
WhatsApp: 06 41 584 300

KvK nr: 04070961
BTW nr: NL002055185B47

Vraag stellen of afspraak maken?

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
trefwoorden boekhouder niewlande
Contactgegevens
Bakkerswijk 113
7918 VC Nieuwlande
Tel: 0528 - 351935
Tel b.g.g. : 06 41 584 300
E-mail: info@bsn-administratie.nl
WhatsApp: 06 41 584 300

KvK nr: 04070961
BTW nr: NL002055185B47