Boekhoudservice Nieuwlande

Wie zit er achter Boekhoudservice Nieuwlande?

Graag wil ik mij voorstellen. Mijn naam is Mariska Kraan-Kradolfer. Geboren in 1972 en ik woon in Nieuwlande, waar ook mijn boekhoudkantoor is gevestigd.

Zelfstandig boekhoudkantoor

Met meer dan 10 jaar ervaring op boekhoudkundig gebied besloot ik in 2003 voor mijzelf te beginnen en heb ik Boekhoudservice Nieuwlande opgericht. In de loop der jaren heb ik een zeer gevarieerd klantenbestand opgebouwd waarvoor ik de volledige boekhouding verzorg. Dit zijn eenmanszaken en vennootschappen onder firma, met en zonder personeel, starters en bedrijven die al een aantal jaren bezig zijn en particulieren.

Waarom ik doe wat ik doe?

In de afgelopen jaren heb ik voor diverse ondernemers de administratie mogen verzorgen en daarbij mogen ervaren hoe enthousiasme en inzet kan leiden tot een succesvolle onderneming met meerdere personeelsleden.

Boekhouder zijn is voor mij niet alleen de cijfers op de juiste plaats zetten en de belastingvoordelen benutten, maar ook het begeleiden van ondernemers en het meedenken, over hoe een bedrijf verder kan groeien of zaken efficiënter kunnen.

Duurzaam ondernemen 

Boekhoudservice Nieuwlande probeert zo duurzaam mogelijk te ondernemen. Mijn stroom wordt duurzaam opgewekt door middel van eigen zonnepanelen en de meeste kilometers worden gereden met een 100% elektrische auto. Daarnaast werk ik zo veel mogelijk online zodat er zo min mogelijk papier en inkt gebruikt wordt.

Kennis maken?

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op om kennis te maken.

Boekhouder Mariska Kraan

Boekhouder Mariska Kraan

Vraag stellen of afspraak maken?

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
trefwoorden boekhouder niewlande
Contactgegevens
Bakkerswijk 113
7918 VC Nieuwlande
Tel: 0528 - 351935
Tel b.g.g. : 06 41 584 300
E-mail: info@bsn-administratie.nl
WhatsApp: 06 41 584 300

KvK nr: 04070961
BTW nr: NL002055185B47