Boekhoudservice Nieuwlande

Wie zit er achter Boekhoudservice Nieuwlande?

Graag wil ik mij voorstellen. Mijn naam is Mariska Kraan-Kradolfer ik ben 45 jaar en woon in Nieuwlande waar ook mijn boekhoudkantoor is gevestigd.

Zelfstandig boekhoudkantoor

Met meer dan 10 jaar ervaring op boekhoudkundig gebied besloot ik in 2003 voor mijzelf te beginnen en heb ik Boekhoudservice Nieuwlande opgericht. In de loop der jaren heb ik een zeer gevarieerd klantenbestand opgebouwd waarvoor ik de volledige boekhouding verzorg. Dit zijn eenmanszaken en vennootschappen onder firma, met en zonder personeel, starters en bedrijven die al een aantal jaren bezig zijn en particulieren.

Waarom ik doe wat ik doe?

In de afgelopen jaren heb ik voor diverse ondernemers de administratie mogen verzorgen en daarbij mogen ervaren hoe enthousiasme en inzet kan leiden tot een succesvolle onderneming met meerdere personeelsleden.

Boekhouder zijn is voor mij niet alleen de cijfers op de juiste plaats zetten en de belastingvoordelen benutten, maar ook het begeleiden van ondernemers en het meedenken, over hoe een bedrijf verder kan groeien of zaken efficiënter kunnen.

Duurzaam ondernemen 

Boekhoudservice Nieuwlande probeert zo duurzaam mogelijk te ondernemen. Mijn stroom wordt duurzaam opgewekt door middel van eigen zonnepanelen en de meeste kilometers worden gereden met een 100% elektrische auto. Daarnaast werk ik zo veel mogelijk online zodat er zo min mogelijk papier en inkt gebruikt wordt.

Kennis maken?

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op om kennis te maken.

Boekhouder Mariska Kraan

Boekhouder Mariska Kraan

Vraag stellen of offerte aanvragen?

Je Naam
Je E-mail adres
Je Telefoonnummer
Je vraag of opdracht
Ons laatste nieuws
Bevallen in de periode 2005-2008?

Was je in de periode van 7 mei 2005 tot en met 4 juni 2008 een vrouwelijke zelfstandige en ben je in die periode bevallen? Dan heb je destijds geen ZEZ-uitkering ontvangen, omdat er in die periode geen wettelijke regeling bestond voor zwangere zelfstandigen. Compensatie Op....

> lees verder
BTW teruggave op zonnepanelen

Steeds meer mensen schaffen zonnepanelen aan en dat is een goede zaak voor het milieu en voor de portemonnee. Als ondersteuning bij het verduurzamen van onze samenleving, heeft onze overheid besloten dat ook particulieren de btw op de aanschaf van deze....

> lees verder
Contactgegevens
Bakkerswijk 113
7918 VC Nieuwlande
Tel: 0528-351935
Tel b.g.g. : 0641584300
E-mail: info@bsn-administratie.nl
WhatsApp: 06 41 584 300

KvK nr: 04070961

naar boven